Z 98% pozitivnimi opisi je Portal 2 trenutno najbolje ocenjena igra na Steamu

Kar že 7 let mineva odkar je na naše ekrane stopila legendarna platformsko ugankarska igra Portal 2. To so bili časi, ko je razvijalec Valve še dejansko delal enoigralske igre in čeprav jih je izdajal počasi, jih je vsaj delal.

O Portal 3 lahko trenutno samo sanjamo a lepo je videti, da je igra v naših srcih zapisana z zlatimi črkami. Igralci jo cenijo tako zelo, da ima sedaj že skorajda legendarni naslov, lepo število pozitivnih kratkih opisov, ki jih lahko imetniki igre pustijo na Steamu. Pozitivno jo je ocenilo kar 88.150 igralcev, kar tvori 98% vseh opisov. Glede na te številke je Portal 2 na samem vrhu Steamove ponudbe in velja kot najbolje ocenjena igra na tej platformi.

Koga še najdemo na vrhu? Presenetljivo se na drugem mestu nahaja igra, ki je še vedno v zgodnjem dostopu. Gre se za zabaven naslov Factorio, ki prav tako drži 98% pozitivnih ocen, tako pa ga je ocenilo 28.138 igralcev.

Bronasto medaljo trenutno drži The Witcher 3: Wild Hunt, čigar procenti še vedno stojijo pri impresivni številki 97%, ocenilo pa ga je kar 141.343 igralcev.

Zagotovo vam pri nobeni od naštetih iger ne bo dolgčas in če si jih še ne lastite, brez skrbi, saj se počasi približuje Steam razprodaja.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime