DrakeMoon – recenzija spletne strani

Partnerska objava

Po njegovi zadnji prenovi, DrakeMoon.com prihaja kot nova in vznemirljiva platforma, kjer lahko igrate najnovejše igre. Kaj točno je ta stran? Se splača v njo vložiti svoj čas? Beri dalje za več informacij in za našo obsodbo.

Lastnosti

Ena glavna značilnosti DrakeMoona so njihovi “lootboxi”. Vsi v igričarski skupnosti vemo za njih in jih sovražimo iz dna srca ampak DrakeMoon zasuka koncept in rezultat je močno bolj privlačen. Namesto pridobivanja predmetov iz igre, vam ponudi DrakeMoon ključe za igro, ki jih lahko obdržite ali prodate nazaj spletni strani, da lahko poskusite ponovno. Ta sistem ni ravno dober, ko si želite pridobiti specifično igro ampak je odličen, ko si samo želite nekaj novega za preigravanje, brez da zato plačate pretirano vsoto.

“Lootbox” sistem je lahko odličen za igralce, ki obožujejo preizkušati nove igre. Po drugi strani pa mi ne maramo naključnosti, ki pride iz takšnega sistema. Ampak DrakeMoon ima nekaj tudi za ljudi kot smo mi. Počasi vpeljujejo sistem, kjer vzamejo par iger, jih zapakirajo v skupek in jih prodajajo pod močnim znižanjem. Skupki so združeni po žanrih in so polni iger, ki se razlikujejo po kakovosti in produkcijski vrednosti. Pošteno povedano, vse igre, ki jih boste odkrili v nekem skupku ne bodo po vrednosti iste a vseeno se splača kupiti tak komplet zaradi tiste igre ali dveh, ki pa so kakovostne. In pa, kdo ve, morda vam kdaj zapaše igrati nekaj, na kar prej niste nikoli pomislili in tako vam zna vsebina paketa priti prav, čeprav tega niste niti pričakovali.

Obstaja tudi funkcija Game of the Day, ki ponudi eno močno znižano igro. Vsak dan je v ponudbi nov naslov. Nekatere igre, ki so ponujene v promociji so klasike, medtem ko nekatere – to niti niso. Ene so novejše, spet druge starejše. Če ne veste kaj Game of the Day sploh je, vam DrakeMoon na svoji Facebook strani kaže prenos v živo, kjer je prikazana trenutna igra iz ponudbe in zato vam zna to pomagati pri odločitvi. Naša edina pritožba je, da trenutno ni možno videti, kakšna bo Game of the Day denimo jutri ali čez dva dni. Če bi pokazali nekakšen časovni razpored, bi lahko videli, če bo v prihodnosti na voljo kakšna igra, ki nas dejansko zanima, zraven pa bi si lahko še pogledali prenos v živo, da se prepričamo, če si res želimo tega naslova.

 

Denarne zadeve

Ko smo prvič obiskali spletno stran drakemoon.com, so nam najprej v oko skočile cene. Odkrito rečeno, so precej dobre. Da, verjetno nam lahko ponudijo takšne kupčije, ker večina iger v ponudbi niso posebej popularne ali pa niso več na višku svoje popularnosti. Ampak če ne lovite ravno grafično najbolj izpopolnjenih ali pa najbolj pričakovanih naslovov, je spletna stran v redu. Smo tudi mnenja, da podjetje, ki skrbi za DrakeMoon, ni zaskrbljeno z lovljenjem najnovejših iger. Za to kar je in sicer pridobivanje iger, ki jih nikoli niste igrali za nizko ceno, je DrakeMoon dobra spletna stran.

Odločili smo se da spletno stran preverimo neodvisno in kar smo našli, je bilo precej dobro. Vzemimo za primer Lords Bundle, ki vsebuje 5 iger: Lords of the Fallen Digital Deluxe, JYDGE, Panzer Corps, The Bureau: XCOM Declassified in Mercenary Kings: Reloaded Edition. Paket stane 3.49$, medtem ko igra, po kateri skupek tudi nosi svoje ime, Lords of the Fallen, stane preko 20$ na večini tretje osebnih straneh. Ne vemo, kako to DrakeMoonu uspe ampak za take cene se zadevo splača preizkusiti.

K sreči, je plačevanje za stvari na DrakeMoon precej preprosto. Žal manjka PayPal integracija a vseeno spletna stran podpira G2A Pay, JCB, vse večje kredite kartice in druge uveljavljene plačilne načine kot so Skrill in predplačniške kartice. Lahko rečemo, da bo večina uporabnikov, ki želi preizkusiti DrakeMoon, zagotovo našla nekakšno plačilno opcijo.

Seveda, vse to ne pomeni nič, če je spletna stran neuporabna. Čeprav drakemoon.com izgleda precej odzivna in lepa na pogled, celoten stil morda izgleda preveč otročje. Imajo tudi nekakšno igro imenovano MoonWars. Preizkusili smo jo in očitno je nekakšna preprosta kopija igre Clash Royale. Nismo prepričani čemu točno služi ampak, zakaj pa ne? Čeprav imamo raje bolj profesionalno in solidno estetiko, ima vsak svoj okus. Ne želimo vam vsiljevati naših preferenc.

Zaključek

Pogledali smo si drakemoon.com in naš glavni vtis je sledeč – če želite nekaj novega za igranje in za plačilo tega ne želite oropati banke, je lahko ta stran ena od opcij, v katero lahko pregladate. Čeprav njihov nabor trenutno ne bi oklicali ravno za gromozanskega, imamo občutek, da se bo izbira v prihodnosti izboljšala. Vseeno pa same osnove izgledajo solidne. Na izbiro je veliko plačilnih načinov, stran dela tekoče in dizajn je preprost in jasen. Želimo si sicer nekakšen časoven razpored za Game of the Day promocijo ampak skupno vzeto, to kar se trudi ponuditi DrakeMoon, deluje. Stran lahko priporočimo, če iščete nekaj novega za igranje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime