PUBG prvič v zgodovini znižal svojo ceno

Do sedaj je vsak, ki je v življenju kdaj v rokah držal navezo miške in tipkovnice, že zagotovo slišal za popularno večigralsko igro Player Unknown’s Battlegrounds. Ta battle royal naslov je dolgo časa krasil vrhe vseh prodajnih lestvic, impresivno pa je, da vse od svojega izida ni bil nikoli znižan.

To se je sedaj končno spremenilo, saj je PUBG trenutno znižan za 33% na Steamu in če se vam po predalu valja odvečnih 20€, je morda sedaj pravi trenutek za nakup.

PUBG razvijalec je pri objavi znižane cene še dodal, da združeno število PC in Xbox One igralcev sedaj presega številko 50 milijonov in če k temu prištejemo še mobilne igralce, naj bi PUBG vsak dan preigravalo preko 87 milijonov ljudi.

Poleg razprodaje se lahko veselimo tudi prihajajoče velike posodobitve, ki bo ta petek vpeljala novo Sanhok mapo ter novo strelno orožje QBZ95, ki bo na dotični mapi zamenjalo SCAR-L.

Znižana cena bo veljala vse do 5. julija, kar vam da na razpolago ogromno časa za vašo morebitno odločitev.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!