Dink Smallwooda je sedaj moč igrati v brskalniku

Stavim da bodo tole novico prebrali samo stari prdci kot sem jaz, medtem ko bodo mlajši samo bežno pogledali naslov in skomignili.

A ime Dink Smallwood je vseeno precej znano v mislih starejših, ki smo leta 1997 kupovali revijo PCGamer in na pridodanem CD-ju odkrili zanimiv demo, ki je vseboval prav to avanturo.

Dink je v sami osnovi nekakšen RPG, ki pa je zabeljen z močno dozo humorja. Igramo vzgajalca prašičev, ki pa je vedno imel željo postati mogočen heroj in po nesrečnem spletu okoliščin, se mu ponudi prilika rešiti deželo, zraven pa zahakljati tudi kakšno prijetno deklo.

Dink Smallwood je od svojega izida prejel tudi HD predelavo, moč pa ga je preigratu tudi na mobilnih napravah.

Da bi legendarnega prašičjerejca izkusil še večji krog ljudi je poskrbela spletna stran The Dink Network. Ta je omogočila preigravanje HD inačice ter originalne različice v samem brskalniku.

Zadeva je povsem brezplačna zato se jo splača preizkusiti, če ne zaradi drugega, da vidite s čim vse smo se zabavali več kot 20 let nazaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!