The Witcher serija začela z izborom igralcev

Zagotovo že vsi nestrpno čakamo na Netflixovo serijo The Witcher in čeprav bi jo radi na naših televizorjih ugledali čim prej, produkcije takšne zadeve zahteva svoj čas. A projekt se le premika naprej in sedaj so končno prišli do stopnje, ko bodo pričeli z najemanjem igralcev.

Glavno ime izza The Witcher TV serije, Lauren Schmidt Hissrich, redno skrbi za posodobitve glede svojega projekta preko Twitterja. Tako je včeraj objavila sliko, kjer lahko vidimo delček scenarija. Na listih lahko opazimo besedilo za Geralta, Yennefer ter Jaskierja, slednji je bolj znan iz iger ter knjig kot Dandelion.

“Izbor igralcev se bo kmalu začel in ne, ne moremo vam povedati, kdo si naši izbori,” je Lauren napisala na Twitterju.

Pojasnila je še, da bodo igralce iskali po celem svetu, izbranci pa jim bodo poslali svoje predstavitvene posnetke, kjer bodo poskušali zadovoljivo odigrati tekst iz scenarija. V te namene so za igralce oblikovali povsem ločen scenarij, saj če bi slučajno kakšen tak posnetek izcurljal na vsemrežje, to ne bo pokvarilo zgodbo iz serije.

The Witcher serija bo izšla enkrat v 2020, kjer naj bi prva sezona vsebovala 8 delov.

In čakanje se nadaljuje…

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!