Crash Bandicoot N. Sane trilogija z novim napovednikom

Razvijalci Vicarious Visions so pokazali poplnoma nov napovednik za prihajajočo igro Crash Bandicoot N. Sane. Celotno igro je že možno prednaročiti tudi na platformi Steam za 39,99 €, kar pomeni, da bo dosegljiva tudi igralcem na osebnih računalnikih 29. julija. Prav tako lahko zadevo prednaročimo za Nintendo Switch na njihovi uradni spletni strani za 39,99 $.

Za vse tiste, ki ne poznate te Crash Bandicoot N. Sane, gre za klasično platformščino, ki je izšla že leta 1996. Do sedaj je njen razvoj opravljalo že veliko podjetij, kot so Naughty Dog, Radical Entertainment, Vicarious Visions in še drugi. Kmalu bomo pa dobili prenovljeno različico te klasike z novo grafično preobleko, kar je seveda super za vse oboževalce tega žanra in seveda tudi za tiste, ki želijo ponovno pobegniti v svoje najboljše časa, ko so bili otroci/mladostniki.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!