Nočno žuranje bo v GTA Online postalo zabavnejše

Grand Theft Auto Online je v svojem ciklu obstoja že dobil ogromno brezplačnih posodobitev, a kljub bližajočem izidu igre Red Dead Redemption 2, Rockstar ne pozablja, še na zdaj popularno, igro Grand Theft Auto 5, oz. bolje rečeno na njen online dodatek.

GTA Online še letos, razen mnogih novih vozil ter novih mehanik za ljubitelje divjih dirkačin, ni dobil obsežne posodobitve, sploh, če to primerjamo z lanskoletnim presenečenjem imenovanim The Doomsday Heist. A čeprav marsikdo ni pričakoval nove večje vsebine, zaradi že zgoraj omenjenega novega naslova, je Rockstar prekinil tišino in najavil novo brezplačno razširitev. O njej še ni znano veliko, razen to, kaj lahko razberemo iz napovednika, ki so ga nam pripravili, in kaj nam le ta pove?

Osredotočena bo na nočne klube in kot je že do stalnica, si bomo lahko le te tudi prilastili. A v kolikor bodo DJ-ji, ki se glasijo na imena Solomun, Tale Of Us, Dixon in The Black Madonna, tresli tla Los Santosa, ter bo vsa pozornost usmerjena v njih, bomo mi kot igralec imeli priložnost sprazniti mesto ter napolniti naša skladišča. A za kaj več bomo morali počakati naknadne informacije, ki jih bomo dobili v naslednjem mescu, kot tudi izid samega DLCja.

A ko se že piše o GTAju, bi bilo dobro omeniti, da ima trenutno Grand Theft Auto 5 PC zgodovinsko najnižjo uradno ceno od izida igre. Tako si lahko PC verzijo igre prilastite le za 19,79€ na platformi steam, ponudba traja vse do 5. julija. Prav tako pa če se od danes naprej prijavite v GTA Online, vas bo sistem avtomatsko dodal v listo gostov in s tem boste deležni posebnih ponudb. Prva ponudba bo že začela veljati 3. julija in bo trajala vse do 9. julija. Vsi v listi gostov pa bodo dobili kar 300.000$ ter ekskluzivno obleko. Prav tako se bo le tem vsak teden podelilo od 100.000$ do 350.000$, deležni bodo posebnih akcijskih ponudb in še mnogo več. Akcija velja vse do ponedeljka 2. julij, aktivirana je pa na vseh aktivnih platformah, PC, PS4 ter Xbox One.

 

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!