Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

Top Anime serije 18+

Za zadnji članek sem pustil tri serije, za katere menim, da spadajo v težko kategorijo in sicer 18+. To oznako si zaslužijo ker je v njih ogromno zelo nazorno prikazanega nasilja. Krvi je na hektolitre (pri Shingeki no Kyojin to mislim dobesedno) ne manjka pa niti odtrganih/zmečkanih/pomendranih…zmletih udov.

Highschool of the Dead

Anime bi lahko smatral kot predhodnik The Walking Dead. Izbruh virusa povzroči, da si vsi ljudje, kateri se okužijo, poželijo surovega človeškega mesa. Zgodba sledi protagonistom, srednješolcem, kako se sredi pouka oglasi alarm in od takrat gre vse navzdol. Žal serija ni prišla do druge sezone tako, da smo glede zgodbe nepotešeni in definitivno je zaključek narejen tako, da imajo odprto možnost nadaljevanja. Krvi ne manjka, mrkohodcev tudi ne, s testosteronom nabitih scen pa tudi ne.
Ogled priporočljiv vsem, ki so jim všeč žanri akcije, nasilja, žgečkljivih prizorov in seveda mrkohodcev.

Shiki

Morda mnogim nepoznan anime. Če bi ga moral opisat z nekaj besedami, bi človeku rekel. Predstavljaj si sago somrak, le da se tu vampirji ne svetlikajo in so malce bolj krvoločni.
Mislim, da bi to bil popoln opis serije. Spremljamo tekom zgodbe nekaj vampirčkov ter zdravnika, ki jih skuša ozdravit “bolezni”. Anime je tudi bolj grozljiv kot Somrak, ter vsebuje nekaj kapelj krvi več.
Smrti nekaterih likov so zelo nasilne, zato morda odsvetujem ogled ljudem s slabšim želodcem…

Shingeki no Kyojin

Definitivno anime vreden ogleda. Zgodba je zanimiva in te pritegne, mislim kdo pa ne bi oboževal 15metrskih, ljudem podobnih pošasti, ki lačno papcajo ljudi?
Zgodba sledi našemu protagonistu, ki ima nenavadno sposobnost. Spremeni se lahko v eno izmed prej omenjenih pošasti. Sicer se je izuril za vojaka in s svojo sposobnostjo se je rešil gotove smrti (med reševanjem prijatelja) a kaj ko ga preostanek človeštva ( kateri živijo za 50m visokim zidom) vidi kot nasprotnika in izdajalca…
Če vas kri in raztrganine ter odtrganine ne motijo, vabljeni k ogledu. Ne bo vam žal.
Je pa zaenkrat še manga pred animejem tako, da garantiram, ko boste pogledali serije do konca boste preklopili na mango, saj vas bo zanimalo nadaljevanje.

To bi bilo to. Seveda obstaja še malo morje animejev, iz vseh kategorij, ki jih nisem omenil. Mnogo jih ima zgodbe celo boljše od omenjenih. Zato vabljeni na forum, kjer mi lahko svetujete kako novo serijo, rade volje prisluhnem.
Lahko pa preprosto pade kakšna debata kdo bi zmagal, Ichigo ali Naruto ali Luffy?

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Epic Games ta teden podarja igro The Bridge, naslednji teden pa je na vrsti Farming Simulator 19

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Prejšnji teden smo se v zastonjski obliki poigrali z igro Horace, danes pa...

Govorice o predelavi Knights of the Old Republic zopet oživele

Dvojec iger Knights of the Old Republic je den tistih izdelkov, ki bi si zagotovo zaslužil predelavo v bolj moderno preobleko. Originalni...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!