Temtem: še nekaj dni nas loči do konca Kickstarter kampanje

Še nekaj dni nas loči do konca Kickstarter kampanje za igro Temtem, ki ni nič drugega kot Pokemon MMORPG, katerega si marsikateri oboževalec s težkim srcem želi že vrsto let .

Špansko podjetje, ki je začelo svojo kampanjo že skoraj cel mesec nazaj je uspelo pridobiti preko Kickstarter kampanje kar nekaj denarja. Trenutno je številka na 390 tisoč dolarjev, kar je odlično za razvijalca, ki je zahteval za zagon projekta samo 70 tisoč zelencev. Poleg tega so, kot pri večini projektih, ki začnejo svojo pot na platformi Kickstarter, dodali t.i. “Stretch goals”, ki bodo igri dodali veliko globine in tudi večplatformsko igranje, saj bo ob izidu mogoče zadevo igrati na PC, Xbox One, PlayStation 4 in Nintendo Switch.

Za enkrat se o sami igri še ne ve veliko razen to, da so njen navdih Pokemoni in da bo njim tudi podobna. V sami igri bomo imeli 6 različnih otokov, ki bodo imeli različna okolja (puščava, gore, gozd…). Vsako od njih bo imelo drugačne živalice imenovane Temem, ki jih bomo lahko lovili in se potem z njimi bojevali proti drugim igralcem. Boj bo potezen, imeli bomo različne elemente Temtem-ov in prav tako se bodo male živalice razvijale v močnejše kot nam je že poznano. Seveda bo igra imela tudi celotno kampanjo, ki jo bomo doživeli kot t.i. “Temtem tamer”. Poleg naštetega nam razvijalci obljubljajo tudi gradnjo hiš, kjer si bomo lahko naredili svoj oseben prostor in se družili z našimi prijatelji. Poskrbljeno pa bo tudi za PvP igralce, saj bo konkurenčno igranje prav tako del celotne slike igre.

Če ste si želeli igranja Pokemon iger s prijatelji, bo verjetno to kar odlična priložnost in če zaupate Španskim razvijalcem Crema, jih lahko podprete na platformi Kickstarter tukaj. Igro si lahko pridobite že za 16$ (Temtem Tamer – Early Bird paket), če pa želite dostop do alfe in igranje na Nintendo Swich boste morali plačati 30$ za Alpha Zero paket.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime