Fortnite – danes se bo zgodilo nekaj zanimivega

Razvijalec Epic je za danes napovedal unikaten dogodek za svojo popularno battle royal igro Fortnite.

Igralci so v igri, kjer se prikazujejo obvestila, zagledali zanimivo oznanilo. Kot lahko vidite na spodnji sliki, bo današnji dogodek imenovan “Blast Off!”. Po besedah razvijalca bo ta povsem unikaten in ga boste lahko zagledali samo enkrat.

Glede na ime, igralci pričakujejo da bo zadeva zelo verjetno povezana z raketo, ki je skrita na zahodnem delu mape. Glede na to, da se peta sezona igre Fortnite začenja 12. julija, bo “Blast Off!” morda zopet preoblikoval del mape, tako kot se je to zgodilo z prejšnjo sezono. Takrat se je del mape, imenovan Dusty Depot spremenil v krater, tokrat pa se sumi, da bo spremembe deležen Wailing Woods, kjer se je na začetku sezone pojavil skrivnosten bunker.

Karkoli bo že, za ogled dogodka bodite danes v igri nekje do 19.30 in svoj pogled uprite proti nebu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

7 KOMENTARJI

 1. Definitivno igra ki je zaenkrat na pravi poti. Razvijalci igro razvijajo po feedbacku igralcev kar se mi zdi edino logicno. Tudi competitve scena se pocasi prebuja tako da pustmo se presenetit. Podrli so ze veliko rekordov pustmo casu cas pa bomo vidli kako visoko lahko posezejo.
 2. Tudi jaz sem bolj Save the World tip. Fortnite battle royale večinoma, če nisem v zmoti, privlači mlajšo populacijo?
  Morda pa se preprosto staram… :D
  Tudi preprostost orožnega sistema (ko nemoreš recimo menjat optike na orožjih…) mi ni kaj preveč…Izgleda da me je Tarkov okužil z visoko zahtevnostjo in pričakovanji, kar se orožja in modifikacij tiče :D
 3. Meni je osebno dobr Battle Royale, moti pa me, da nekatere stvari odstranijo, nato pa jih spet dodajo nazaj, to je OK zaradi Feedbacka, nevem, kako je bilo z starimi "Jump padi", ali kako so se pač imenovali, ki so bili odstranjeni, sedaj pa so jih dodali nazaj. Pravtako "Smoke granade" so odstranili, dodali pa "smrdečo granato", odvisno od updata, kolikor je dober. Bouncer so med drugimi dodali zato, ker so igralci "cheatali" s fall-damagom, namreč z gumami (port-a-fort), ki so ga postavili na Sky Bazi, nato pa se od gume odbili proti tlem. S tem so skušali zakriti to dev. napako, če prav nevem zakaj je niso odstranili / popravili oz. ali je bila sploh rešitev za to, ter ali je že popravljena.

  Skratka, osebno mi tudi ni Save The World slab, če prav moraš pred tem kupiti še te neke pakete, le, da bo v 2018 enkrat FREE.
  – Battle Royale: je nasplošno postal naenkrat zelo popularen (nastajajo različne igre vsepovsod), in se mi zdi, da sta zagon za to podala PUBG in Fortnite.

  — No, to je moj opis, nisem neki dober v opisovanju – moj pogled uglavnem ;)

 4. Nespovnem se točno mislim da so ti stari bounce padi delali fall damage! Smoke granate je biu totalno retardiran to z portafortom je pa že zdavni blo rešeno :D bug za bugom se trudijo pa odstranijo sam pridejo novi!

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!