Overkill’s The Walking Dead dobil prvi igralni posnetek ter razkril minimalne zahteve

Razvijalec Overkill je na Redditu razkril nekaj zanimivih informacij glede svoje prihajajoče igre Overkill’s The Walking Dead. Že na dogodku E3 2018 so prikazali svoj prvi igralni posnetek in čeprav lahko v spodnjem videu vidite potencial, so verjetno zaenkrat najbolj opazne nekam lesene animacije soigralcev. Igra bo namreč sodelovalna večigralska streljačina, ki malce spominja na slavno serijo Left 4 Dead, zato so animacije naših živih kompanjonov kar pomemben del izkušnje.

Razvijalec pravi, da trenutno optimizira ter popravlja animacije tako naših soigralcev kot nasprotnikov. Težavnost se bo prilagajala glede na število sodelujočih in če vam ne bo uspelo zbrati partije štirih igralcev, brez skrbi, saj bodo potem zombiji malce lažji padli pod našimi metki.

Špil ne bo podpiral sodelovalnega igranja med konzolami in PC-jaši, manjkalo pa bo tudi sodelovalno igranje na razdeljenem zaslonu (split screen). Škoda, saj bi slednje zagotovo popestrilo marsikakšno LAN zabavo.

Če se bojite loot boxov, je strah odveč saj v igri ti osvraženi zaboji ne bodo prisotni sploh, kajti razvijalec pravi, da v takšni igri za njih preprosto ni prostora.

Jasne so tudi minimalne in priporočene zahteve, ki niso nekaj posebnega a bodo vseeno odgriznile pošten del vaše hrabme.

Overkill’s The Walking Dead prihaja 6. novembra, pred izidom pa bo omogočeno tudi preigravanje zaprte bete.

MINIMUM:

  • OS: Windows 10 (64-bitni)
  • Procesor: Intel Core i5 3.3Ghz
  • Spomin: 8 GB RAM
  • Grafična kartica: Nvidia GTX 960 2GB
  • Disk: 60 GB prostora

PRIPOROČENE:

  • OS: Windows 10 (64-bitni)
  • Procesor: Intel Core i7 3.3Ghz
  • Spomin: 16 GB RAM
  • Grafična kartica: Nvidia GTX 1060 6GB
  • Disk: 60 GB prostora

 

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

1 KOMENTAR

 1. Se mi samo zdi…?
  Ali je to spet ena od iger kjer naredijo ubijalsko hud trailer z super nadvrhunsko grafiko, servirajo pa zmazek ki je grafično zgolj povprečen…?
  Pa to gibanje soigralcev, da so sedaj šli to "popravljat"…..vraga kaj je tu za popravljat…..na novo komplet movement animacije treba naredit, te izgledajo kot izpred 10 let…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!