Ko ne trenirajo, angleški nogometaši preigravajo Fortnite

Svetovno prvenstvo v nogometu je v polnem razmahu. Pred vrati nas čaka četrtfinale in vsi obračuni med moštvi so bili sedaj precej izenačeni. Zagotovo takšno igranje na najvišji ravni sposobnosti pusti na nogometaših velik učinek utrujenosti in živčnosti.

Kaj torej počnejo med tekmami za relaksacijo? Očitno se ne razlikujejo pretirano od navadnih igralcev, saj ko je čas za sprostitev, radi zaženejo kakšno igro in v tem primeru se gre ravno za močno priljubljen naslov Fortnite.

V intervjuju za BBC je Angleški kapetan reprezentance Harry Kane, razkril njihovo skrivnost pri počitku.

“Kakor se mogoče sliši smešno, pri igranju Fortnita čas zelo hitro mine. V ekipi nas je kar nekaj, ki radi odigramo kakšen spopad.”

Pri battle royal relaksaciji ni sam saj se je že pojavil na Twitchu, kjer se je združil v ekipo z veleznanim streamerjem Ninjo, pridružila pa sta se mu tudi igralca Tottenhama Dele Alli ter Kieran Tripper. Njihovo skupno igranje si lahko ogledate na posnetku spodaj.

Kane se v igri predstavlja pod imenom hkane93, njegove statistike pa lahko najdete na strani Fortnite tracker. Preigral je že 1052 iger in nabral 771 ubojev ter 76 zmag. Njegov soigralec Dele Alli je še malce uspešnejši saj je odigral 2.602 iger, kjer je zmagal 230-krat.

Po včerajšnjem obračunu s Kolumbijo je bila verjetno živčnost na vrhuncu zato stavimo, da ni trajalo dolgo, preden se ni reprezentanti zopet vrnili v igro in si nemara prislužili kako dobro zasluženo zmago.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!