Warframe bo dobil novo razširitev imenovano Fortuna

Razvijalci Digital Extremes so na TennonCon dogodku naznanili novo razširitev za igro Warframe, ki bo popeljala igralce v še en odprt svet na planetu Venera. Že lansko leto so napovedali več odprtih svetov in tega se tudi držijo, kar je seveda odlično za vse, ki imate radi občutek svobode in željo po raziskovanju skritih kotičkov. Seveda bo na nek način Fortuna razširitev, podobna obstoječemu odptemu svetu, ampak vseeno se držijo načela “poslušajmo skupnost in naredimo stvari še boljše”, tako da lahko pričakujemo še boljšo izkušnjo. Poleg tega bo tudi mapa kar pet krat večja kot pri Plains of Eidolon in tudi drugačna na videz.

Lastnosti

  • še boljša izkušnjo kot pri Plains of Eidolon,
  • veliko večja mapa kot pri obstojčei razširitvi,
  • zelo lepo narejena okolica z velikanskimi gobami, posebnimi pošastmi, čudaškimi kamninami in še mnogo več,
  • nove frakcije in seveda novo mesto kot t.i. “traiding hub”,
  • novi sovražniki in mounti (hooverboard) s katerimi bomo hitrtejši po velikanski mapi,
  • drugačen pristop do odkrivanja sveta bo prineslo tudi odkrivanje že skoraj izumrlih živali, ki jih bomo lahko rešili,

Warframe Fortuna bo izšel nekje v jeseni 2018.

Posodobitev po Fortuni

Pri Digital Extremes so nam vrgli še kost za glodanje, saj so napovedali še dodatno novo posodobitev, skrito v kodi Railjack. Tukaj gre za veliko večjo vizijo. Želijo namreč naredit odlično vesoljsko pustolovščino na katero se bomo lahko odpravili sami ali v skupini. to želijo narediti v veliko večji obliki, kot je sedaj in v pomoč jim bo tudi tehnologija, ki proceduralno ustvarja nove stvari. Točno to nam bo prineslo velikansko vesolje, svobodo in še več svetov za raziskovanje.

Nintendo Switch

TennonCon nam je prinesel tudi partnerstvo med Digial Extremes in Panic Button, ki bodo s skupnimi močni prenesli Warframe na konzolo Nintendo Switch, katera je v enemu letu dobila precej popularnosti. Žal datuma izida za Switch še ni, ampak verjamemo, da se zaradi te novice veseli že mnogo igralcev, ki raje ležijo v postelji in igrajo igre ali pa so veliko časa na poti.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime