Battle royale igra Fear the Wolves prihaja v zgodnji dostop

Kmalu se nam približuje še en battle royale naslov, ki pa bo malce drugačen od že uveljavljenih predstavnic kot so PUBG ter Fortnite. Gre se za Fear the Wolves, ki, glede na svojo estetiko, spominja najbolj na popularno serijo S.T.A.L.K.E.R.

Tako kot Zalezovalec, se bo Fear the Wolves dogajal v opustošenem okolišu mesta Chernobyl-a. Poleg battle royal načina, bodo prisotne tudi PvE mehanike, tu pa bo še unikaten sistem radiacije, vremenskih pogojev, ob koncu obračuna pa bo na voljo poseben sistem ekstrakcije igralcev.

Razvijalec Vostok Games je sestavljen iz nekaterih veteranov, ki so delali na S.T.A.L.K.E.R. seriji, zato se lahko nadejamo unikatne atmosfere, ki je bila tako pomembna ob plazenju skozi radiacijsko puščavo Sovjetske zveze. Ker želi razvojna ekipa pridobiti čimveč povratnih informacij od samih igralcev, so se odločili Fear the Wolves ponuditi v sistem Zgodnjega dostopa. Tako naj bi ob konstantnem stiku s skupnostjo razvili kvaliteten naslov, ki bo všeč tako igralcem kot samim razvijalcem.

Fear the Volves bo moč kupiti na Steamu od 18. julija dalje, cena pa zaenkrat še ni znana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime