Dead Island 2 še vedno v razvoju

Dead Island sicer ni bil ravno perfektna igra a ta pobijalščina zombijev si je vseeno priborila nekaj pristašev, ki čakajo na njeno nadaljevanje že dolgo, dolgo časa. Založnik Deep Silver je namreč že leta 2014 napovedal nadaljevanje a tega ni in ni bilo na spregled.

Leta 2015 je založnik objavil, da razvijalec Yager ne dela več na projektu in od takrat vse tiho je bilo. Večina igralcev je nad projektom obupala in samo čakali smo na uradni preklic naslova. Vse le ni bilo izgubljeno, saj je med tem časom razvijalec Techland, ki je ustvaril prvi del serije, izdal svoj projekt Dying Light, ki je v mnogih pogledih presegel svojega predhodnika.

A Dead Island 2 ni bil povsem pozabljen in tako je nekdo na Twitterju povprašal uradno Dead Island stran na trenutno stanje projekta. Na presenečenje vseh, se je uradni Twitter račun odzval in izjavil, da je igra trenutno še v razvoju in da bodo pokazali kaj več ko bo to možno.

Tako, igra še ni povsem mrtva in čeprav ne vemo točno kdaj bo izšla, se lahko še vedno zabavamo ob njenem prvotnem vrhunskem napovedniku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime