Hearthstone naslednji mesec z novo razširitvijo The Boomsday Project

Razvijalec Blizzard je za svojo igro Hearthstone izdal že lep kupček razširitev in naslednja, naslovljena The Boomsday Project, prihaja že naslednji mesec.

Kvartopirska igra bo 7. avgusta pridobila 135 novih kart, v samo središče popularnosti pa se vrača popularni in divji Dr. Boom. Celotna ekspanzija se bo vrtela okoli “Mechov” oz mehanskih robotkov iz umov poblaznelih znanstvenikov.

Največja novost bodo zagotovo “Legendary Spells”, ki bodo nosili veliko večjo udarno moč od običajnih magičnih urokov. Pojavile se bo tudi nova ključna beseda, kjer bodo Mechi pršli v spregi z Magnetic ključno besedo in tako jih bomo združevali skupaj ter sparili njihove sposobnosti, zdravje in veščine.

Pojavila se bosta tudi dva nova tipa kart. “Projects” so uroki, ki bodo v korist obema igralcema, igralci pa bodo pri njih uporabi morali skrbno in taktično načrtovati svoje poteze. “Omega” karte pridobijo velik bonus, če jih igrate ob nabranih 10 kristalih mane in vas znajo prepričati, da minione, kijih ponavadi odigrate takoj na začetku, prihranite za pozno igro.

Prejeli bomo tudi enoigralsko kampanjo, ki se bo imenovala Puzzle Lab. Ta bo svoj štart doživela nekoliko kasneje in sicer 21. avgusta, namesto šefov pa se bodo igralci spopadli z dvema tipoma ugank. “Lethal” uganke vas bodo izzvale, da odkrijete zmagovalno kombinacijo in “Survival” uganke, kjer boste poskušali preživeti čim dlje.

Pa cene? Če se boste v igro prijavili med izidom, boste prejeli brezplačni Legendary ter tri Boomsday Project skupke kart. Za 50€ lahko kupite 50 kart, kjer pridobite brezplačno “golden class Legendary” karto ter Mecha-Jaraxxus ozadje karte. Za 80€ dobite 80 kart ter heroja Mecha-Jaraxxus Warlock Hero.

Spodaj si lahko ogledate prvi napovednik nove Hearthstone razširitve, ki bo marsikomu polepšala pozno poletje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime