Popularni streamer Shroud doživel ban v igri PUBG

Popularni streamer Michael “Shroud” Grzesiek nekaj časa ne bo preigraval popularne battle royale igre Player Unknown’s Battlegrounds. 23-letnik se je namreč včeraj malce pozabaval z goljufivci in kmalu ga je doletelo ban kladivo iz strani razvijalca PUBG Corp. Gre se za začasen ban, ki bo potekel čez en mesec.

Shrouda so zasačili, kako se prevaža z letečim avtom z goljufivcem, ki ga je srečal med igro. Popularni streamer sicer obžaluje svoje dejanje a je na nek način hotel s tem opozoriti na pomanjkljivo varnost v igri:

“Tako lahko vidimo da se PUBG razvijalcem preprosto jebe, saj bi moral biti tip odstranjen iz igre takoj. Dvakrat se je zaletel vame. Prvič me je povozil in je bilo vsega skupaj hitro konec tako da nima veze. Drugič je parkiral avto in sem ga ubil, ko je letel z avtom v hišo. Že takrat bi moral biti bannan. Tretjič sem rekel, jebi ga, gremo se malo pozabavati, da vidimo koliko časa bo to trajalo. Medtem, ko sva se skupaj prevažala v zraku, še vedno ni bil odstranjen iz igre.”

Shroud se je zavedal kaj počne in tudi v videu izjavi: “bannan bom zaradi tega.” Goljufivec mu med prevažanjem z letečim avtom celo prišepne, da prodaja goljufije a ga je Shroud hitro utišal, saj se je verjetno zavedal, da je šel preko vseh sprejemljivih mej.

Kljub temu, je to izkušnjo opisal kot “najboljša runda PUBG-ja, ki sem jo kadarkoli odigral” kar ga zagotovo ne bo priljubilo med poštenimi igralci. Kakorkoli že, Grzesiek še vedno streama tudi druge igre, njegov naslednji prenos v živo pa se bo zgodil že jutri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime