Hand of Fate 2 prihaja na Nintendo Switch

“Dungeon Crawler” Hand of Fate 2 prihaja na konzolo Nintendo Switch 17. julija letos. Gre za t.i. “living board” igro, kjer izberemo karte in si naredimo svoj kupček, preko njega pa lahko doživimo pravo dogodivščino. Celotna naša zgodba se odvije glede na to, kakšne karte povlečemo iz kupčka, kar zelo popestri samo igranje. Vodja celotnega studia je povedal, da je zelo navdušen nad projektom, saj bodo njihovi oboževalci končno lahko igro nesli s sabo kamorkoli. Če je vaša želja po igranju premočna, lahko zadevo že igrate na osebnih računalnikih ali obeh najbolj priljubljenih konzolah.

Spodaj si že lahko ogledate uraden Nintendo Switch napovednik, ki prikaže nekaj igralnih izsečkov iz igre Hand of Fate 2. 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!