Spyro Reignited Trilogy z novim igralnim posnetkom

Igra Spyro Reignited Trilogy je dobila nov igralni posnetek, ki prikaže celotno zadevo v akciji. Uživate lahko v kar 12 minutnem posnetku, ki so ga za vas pripravili razvijalci,  poleg samega igranja pa lahko v samem posnetku gledate intervju z razvijalci, ki povedo veliko pomembnih informacij glede igre. Za tiste, ki ne veste: gre za predelavo starih iger Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage in Spyro: Year of the Dragon, katere so izdelali Insomniac Games v letu 1998.

Spyro Reignited Trilogy bo mogoče igrati 21. septembra,ekskluzivno na konzoli PlayStation 4. Celotno igro lahko tudi že prednaročite na uradni spletni strani za 39,99$.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!