Darksiders 3 dobil nov igralni posnetek

Vsakič, ko se spravim pisati novico o seriji Darksiders, si vedno rečem: “Hmmm, res bi moral že enkrat dokončati prva dva dela.” Ob enki in dvojki sem precej užival, šlo se je za akcijsko pretepačino, kjer koljemo horde nasprotnikov ter teptamo različne šefe.

Kakorkoli že, kmalu prihaja Darksiders 3 in tudi tu bomo nadzorovali enega od štirih jezdecev apokalipse. V prvem delu smo bili War, v drugem Death, sedaj pa je na vrsti ženski lik, ki nosi ime Fury. Njena naloga bo da ulovi in odpravi sedem smrtnih grehov, kar pomeni 7 šefov, vsak pa bo predstavljal eno pregreho človeštva.

Tudi v Darksiders 3 se bomo sprehodili skozi apokaliptično okolico, posegli pa bomo tudi v Nebesa in koga na gobec tudi v Peklu. Igra bo nosila nekaj nelinearnosti zato bomo primorani večkrat prečkati isto okolico, saj se bo ob različnih delih igre odklenila nekje nova pot.

V spodnjem 10-minutnem posnetku lahko vidimo borbo protagonistke Fury z nasprotnikom, imenovanim Lava Brute.

Darksiders 3 izide 27. novembra 2018, zato imam očitno še nekaj časa za preigravanje prvih dveh delov.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!