Forza Horizon 4 – 45 minut igralnega posnetka

Spletna stran IGN je poskrbela za dirkaške navdušence in pri razvijalcu Playground Games pridobila dobro šolsko uro dolg igralni posnetek iz igre Forza Horizon 4.

Štirica obljublja dinamični cikel dneva in noči ter celo menjavanje sezon, kar naj bi imelo velik poudarek na dirkanju. Seveda, lovljenje ovinkov bo denimo med zimskim metežem veliko težje kot pa ob sončnem vremenu in na suhih cestah.

Forza Horizon 4 bo ohranila vse pritikline, ki smo jih pridobili v njenem predhodniku kot je denimo velik, odprt svet, kjer boste lahko kadarkoli naleteli na druge voznike in jih izzvali na dvoboj. Ali bo igra vseskozi povezano v mrežo, kot je denimo praksa pri seriji The Crew, še ni znano, bo pa omogočeno večigralstvo med lastniki PC-jev ter konzole Xbox One.

Prisotnih bo preko 450 avtomobilov, dodali pa naj bi bil tudi poenostavljen “chat” sistem, kar pomeni, da bo lažje klepetati z drugimi igralci.

Forza Horizon 4 bomo preigravali jeseni in sicer izide 2. oktobra 2018.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!