Call of Duty: Black Ops 4 naslednji mesec z odprto beto

Razvijalec Treyarch je javnosti sporočil, da bo njihov najnovejši naslov Black Ops 4 kmalu na voljo za preizkušanje. Natančneje se bo to zgodilo 11. avgusta, ko bo zadeva vstopila v odprto beto in bo na voljo za preizkus vsem PC igralcem.

Black Ops 4 beto boste zamanj iskali na Steamu saj bo na voljo ekskluzivno le na Blizzardovi Battle.net platformi. Testiranje bo trajalo dva dni in se bo tako zaključilo 13. avgusta, koliko pa bo igra tehtala za prenos za zdaj še ni znano.

Call of Duty: Black Ops 4 nam bo v beta testiranju ponudil 6 različnih map ter različne igralne načine, kjer bodo vključeni Team Deathmatch, Hardpoint, Domination in Search & Destroy.

Pa tako opevani battle royale način, ki se bo v tej igri imenoval Blackout? Žal ne bo vključen v to beto, ga pa bo moč brezplačno preizkusiti enkrat septembra, medtem ko je poln izid igre napovedan za 12. oktober 2018.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!