Pillars of Eternity 2 naslednji mesec dobiva prvi večji DLC

Razvijalec Obsidian Entertainment, ki nam je nedolgo tega dostavil pomorsko RPG igro Pillars of Eternity 2: Deadfire, se pospešeno pripravlja za izid prvega večjega DLC-ja. Ta se bo imenoval Beast of Winter in bo našega Watcherja odpeljal na sam jug mape, kjer se bo nahajal skrivnostni otok. Na njem se bo nahajal kult, ki časti boga Rymrganda in na nas bo, da izpolnimo njihovo usodo.

Poleg samega DLC-ja bodo igralci prejeli brezplačno posodobitev 2.0 ter zastonjski DLC Deck of Many Things. Popravek nam bo prinesel kup raznih izboljšav, odpravo hroščev, balansiranje, dodani pa naj bi bili tudi novi izzivi, ki bodo pretkane veterane izzvale na unikaten način. DLC bo v naše pristanišče pripeljal trgovsko ladjo, ki bo s sabo prinesla skrivnostne predmete iz vzhoda in nam jih ponudila v nakup.

Beats of Winter je prvi izmed treh dodatkov, ki jih bomo prejeli v Sezonski prepustnici. Septembra nas čaka DLC Seeker, Slayer, Survivor ter novmebra še tretji imenovan The Forgotten Sanctum.

Pillars of Eternity 2: Deadfire bo letos izšel še na konzolah, točen datum pa zaenkrat še ni znan.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!