Nathan Fillion posnel kratek Uncharted film

Verjetno se je marsikdo, ki je preigral serijo Uncharted, kdaj vprašal, kako bi ta pustolovska akcija izgledala na velikem platnu. Govorice o prenosu avantur znanega protagonista Nathan Drakea so sicer prisotne, a založnik Sony nikakor noče prižgati zelene luči za snemanje.

Igralec Nathan Fillion je že dolgo tega priznal, da je velik oboževalec serije in bi res rad odigral glavno vlogo v projektu. Treba je priznati, da je Nathanu precej podoben, čeprav igralec morda malce že kaže leta, saj bo kmalu upihnil 40 svečk.

Čakanja je imel očitno dovolj in zato je posnel kratek, 15 minutni filmček, ki sicer ni uradno odobren iz strani založnika a morda bo ta projekt le prikazal zanimanje publike, kar zna končno premakniti stvari k uresničitvi filma.

V videu lahko vidimo praktično vse kar bi pričakovali od Uncharted ekranizacije: divjo akcijo, domiselne dialoge ter prebrisanega Nathana, ki pod hordo metkov beži pred nasprotniki. Zadeva je odlična in v določenem segmentu kamera prestavi pozicijo v tretjeosebno perspektivo, kjer se zdi kot da praktično gledamo Uncharted 5.

Kako bi Uncharted izgledal v dvourni obliki je seveda drugo vprašanje, a če ima Hollywood prostor za Laro Croft, bi se sigurno našel žaromet tudi za našega priljubljenega plenilca zakladov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime