Nathan Fillion posnel kratek Uncharted film

Verjetno se je marsikdo, ki je preigral serijo Uncharted, kdaj vprašal, kako bi ta pustolovska akcija izgledala na velikem platnu. Govorice o prenosu avantur znanega protagonista Nathan Drakea so sicer prisotne, a založnik Sony nikakor noče prižgati zelene luči za snemanje.

Igralec Nathan Fillion je že dolgo tega priznal, da je velik oboževalec serije in bi res rad odigral glavno vlogo v projektu. Treba je priznati, da je Nathanu precej podoben, čeprav igralec morda malce že kaže leta, saj bo kmalu upihnil 40 svečk.

Čakanja je imel očitno dovolj in zato je posnel kratek, 15 minutni filmček, ki sicer ni uradno odobren iz strani založnika a morda bo ta projekt le prikazal zanimanje publike, kar zna končno premakniti stvari k uresničitvi filma.

V videu lahko vidimo praktično vse kar bi pričakovali od Uncharted ekranizacije: divjo akcijo, domiselne dialoge ter prebrisanega Nathana, ki pod hordo metkov beži pred nasprotniki. Zadeva je odlična in v določenem segmentu kamera prestavi pozicijo v tretjeosebno perspektivo, kjer se zdi kot da praktično gledamo Uncharted 5.

Kako bi Uncharted izgledal v dvourni obliki je seveda drugo vprašanje, a če ima Hollywood prostor za Laro Croft, bi se sigurno našel žaromet tudi za našega priljubljenega plenilca zakladov.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!