Nintendo nas draži z novimi posodobitvami za Mario Kart 8 Deluxe

Nintendo je na socialnem omrežju podražil vse svoje privržence z zelo kratkim video posnetkom, ki nam prikazuje nove posodobitve za igro Mario Kart 8 Deluxe.

Shinya Takahashi je v intervjuju tudi povedal, da bodo igralci lahko v Mario Kart 8 Deluxe imeli opcijo uživanja z novim motorjem, poleg tega pa bo seveda še kar nekaj drugih posodobitev, ampak žal iz videa ne gre ugotoviti kakšne vse dobrote nas čakajo.

Mario Kart 8 je igra, ki je izšla že leta 2014 za WiiU in sedaj so se pri Nintendu odločili za novo Deluxe različico, ki jo lahko igramo samo na konzoli Nintendo Switch. Ta različica vsebuje vse posodobitve za nazaj in ima izboljšano grafično podobo ter samo optimiziranost.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!