Call of Cthulhu dobil datum izida

Oboževalci Lovecraftove kozmične groze se zagotovo veselite saj boste končno kmalu dobili novega igričarskega predstavnika tega unikatnega univerzuma. Na platformi Steam se je pojavil namreč datum izida igre Call of Cthuluhu, ki bo izšla 30. oktobra. Zanimivo je to, da sami založniki ali razvijalci tega datuma še niso uradno potrdili, ampak če se je ta pojavil na Steamu, lahko pričakujemo uradno naznanitev prav kmalu.

Če ne veste zakaj se gre v igri Call of Cthuluhu, lahko povemo da je avantura v kateri smo lik privatnega detektiva Pierca, kateri gre raziskovati tragično smrt družine Hawkins. Seveda ima zadeva ogromno srhljivih dogodkov, ki vam bodo zagotovo pognali kri po žilah. Celotna igra je bila prvič predstavljena na letošnjem E3 dogodku, kjer je bil prvič prikazan tudi spodnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!