South Park: The Fractured But Whole ta mesec dobiva nov DLC

Konec julija bomo dobili priročen izgovor da se vrnemo v svet South Parka ter njegovo igro The Fractured but Whole.

Prihaja namreč povsem nov DLC imenovan Bring the Crunch, ki bo v igro vpeljal novega heroja, ki ga poznamo že iz serije in sicer se gre za slaboritneža z imenom Mint-Berry Crunch.

South Park je postal beden

Celotna zgodba se bo vrtela okoli tabora v Lake Tardicaca, kjer izginejo vodje kampa oz. svetovalci. Fastpass pošlje klic v sili preko Coonstagrama in tako naš herojček združi moči s heroji kot so Fastpass, Doctor Timothy, Professor Chaos ter ostalimi člani lige Coon & Friends, kjer bo najnovejša pridobitev Mint-Berry Crunch.

Pridobili bomo tudi nov igralni razred “Final Girl”, ki bo imel svoje sposobnosti in lastnosti, kasneje pa ga bomo lahko uporabili tudi v ostalem delu igre.

Bring The Crunch bo nosil cenovno nalepko 11.99€, preigrati pa ga bo moč na platformah PC, PlayStation 4, Xbox One ter Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!