Forza Horizon 4 z novim igralnim posnetkom

Forza Horizon 4 je dobila kar eno uro dolgo igralni posnetek, katerega so za nas pripravili razvijalci Turn 10 Studios in Playground GamesSam posnetek prikazuje vse delčke igre, ki jih bomo lahko igralci kmalu preizkusili lahko tudi sami. Zadeva bo vsebovala dinamičen cikel noči in dneva in sezone, kar bo imelo močan vpliv na samo igralnost. Poleg tega bo igra vsebovala popolnoma odprt svet, kjer bomo lahko našli tudi druge igralce. Spletno igranje bo seveda mogoče tudi izklopiti in dobili bomo popolnoma enoigralsko izkušnjo.

Forza Horizon 4 bo ob izidu vsebovala več kot 450 različnih avtov, mogoče jo bo igrati na konzoli Xbox One in osebnih računalnikih in razvijalci so se potrudili, da bodo konzole in PC-ji lahko igrali tudi med seboj. Celotna igra bo izšla 2. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!