No Man’s Sky bo kmalu dobil največjo posodobitev doslej, kjer bo med drugim dodano večigralstvo

Se še spomnite igre No Man’s Sky? Igra, ki je obljubljala ogromno, skorajda nepredstavljivo količino vsebine, je njega dni ustvarila takšna pričakovanja, ki jih že dolgo ne pomnimo. A zagotovo se spominjate vala razočaranja, ki je završal med igralci, ko je igra končno tudi izšla.

Razvijalec Hello Games ter njegov karizmatični vodja Sean Murray, ki so med promocijo igre o njeni vsebini kratko-malo se včasih kar grdo zalagali, so se po neslavnem izidu zavili v molk in od njih smo slišali samo občasno izjavo, ko je na vrsto prišel kakšen popravek.

via Gfycat

Sedaj pa se pripravljajo na izid igre No Man’s Sky za Xbox One, ki se bo zgodil 27. julija 2018, skladno s tem, pa bodo izdali največjo posodobitev posedaj, ki bo nosila prav svoje ime NEXT.

via Gfycat

Čaka nas ogromno nove vsebine, ki kaže na to, da je razvijalec med tem časom pridno delal na popravkih in vsebini. Tako bomo končno dobili večigralstvo, kjer se bomo lahko bojevali proti drugim igralcem tako peš, kot v epskih vesoljskih spopadih, hkrati pa se bomo lahko v avanture podali v sodelovalnem načinu.

Moč bo zgraditi svoja oporišča ter skupaj z drugimi zgraditi pravo pravcato kolonijo. Moč bo zgraditi tudi povsem svoje ogromne vesoljske ladje, kjer boste lahko svoji floti ukazovali iz svojega kapetanskega stolčka.

via Gfycat

Pridobili bomo tudi nadgrajeno grafiko, moč bo dirkati z različnimi vesoljskimi vozili, podali pa se bomo celo pod vodo, kjer bomo verjetno lahko ustvarili svoje podvodne kolonije. Vse naše pustolovščine bomo po novem lahko spremljali tako iz prvoosebnega kot tudi tretjeosebnega pogleda, planeti bodo pridobili prej manjkajoče prstene in še in še in še.

Odkrito povedano, bi nas verjetno tako izpopolnjen No Man’s Sky ob izidu preprosto odpihnil in morda je sedaj čas, da igri podate še eno šanso.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime