Two Point Hospital dobil datum izida

Založnik SEGA ter razvijalec Two Point Studios že nekaj časa razvijata duhovnega naslednika igre Theme Hospital. Nov naslov se bo imenoval Two Point Hospital in tako kot v predhodniku, se bo šlo za simulacijo vzdrževanja bolnice ter za skrb nad njenimi bolniki, vse skupaj pa bo zavito v prikupen humor.

A v Two Point Hospital bo potrebno početi še marsikaj drugega kot samo za klikanje nad bolniki. Potrebno bo razvijati nova zdravila, nadzorovati marketing, trenirati osebje in se ubadati z njihovimi različnimi osebnostmi, potrebno pa bo poskrbeti tudi za nadgradnjo strojev za razvoj zdravil ter našo bolnico razširiti za sprejem večje količine bolnikov.

Two Point Hospital nas čaka konec naslednjega meseca, natančneje 30. avgusta, špil pa bo izšel za PC, Mac in celo Linux. Spodaj si lahko ogledate tudi najnovejši napovednik, kjer je bolnik Trevor dobil smešno bolezen, ki ga spremeni v kockavo obliko.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!