Middle-earth: Shadow of War dobil demo

Middle-earth: Shadow of War je bila sicer solidna igra a založnik Warner Bros jo je igralcem na žalost priskutil, saj je v naslov vgradil kup mikrotransakcij, ki v popolnoma enoigralski igri nimajo vloge. Poleg tega  špil ščiti zloglasni Denuvo, kar je pri mariskomu bil dodatni demotivator za nakup.

Po valu neodobravanja iz strani igralcev se je založnik končno le zmigal in je par dni nazaj izdal popravek, ki je popolnoma odstranil mikrotransakcije. Kot pravi razvijalec Monolith, je razlog za odstranitev bil Nemesis sistem, ki v Middle-earth: Shadow of War služi temu, da si orkovski poveljniki zapomnijo igralca in skozi vnovične borbe se igralec na njih naveže na prav unikaten način. Mikrotransakcije so po besedah razvijalca, “pocenile” Nemesis sitem, zato je tudi sledila njihova odstranitev.

Middle-earth: Shadow of War – Recenzija igre

Middle-earth: Shadow of War je sicer izšel oktobra lani a očitno je šele sedaj založniku kapnilo, da bi bilo dobro vpeljati demo. Ta je oblikovan na zadnjem popravku igre in nam zato pričara izkušnjo brez mikrotransakcij.

Denuvo zaščita pa je še vedno prisotna, medtem ko je demo naravnost titanski, saj tehta kar 47GB, snamete pa ga lahko na Steam strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime