Day of the Tentacle dobil neuradno nadaljevenje

Nekaj izbranih starošolskih avantur je v nedavnih letih dobilo prenovo. Govorimo o klasičnih pustolovščinah, kot so Grim Fandago in Day of the Tentacle, a žal nekih uradnih nadaljevanj ni bilo na spregled in zaenkrat tudi niso napovedane.

Zato ni preostalo drugega, kot da zadeve v roke vzamejo oboževalci in si pripravijo čisto svojo avanturo. Tako se je zgodilo v primeru igre Return of the Tentacle, ki je neuradno nadaljevanje lovkastih avantur.

Spet se je vrnil vijoličasti tentakl in zopet si je zadal nalogo zasužnjiti svet. Na rob se mu bo postavil trio znancev, ki jih poznamo iz serije, to pa so Bernard, Lavern in Hoagie. Naši junaki se bodo ponovno vrnili v graščino norega znanstvenika Dr. Freda, kjer bodo poskušali preprečiti najhuje.

Return of the Tentacle obljublja nore pogovore ter starošolski nadzor, kjer bomo z miško poskušali premagati lepo število ugank. Uporabniški vmesnik naj bi bil malce bolj moderen, medtem ko se lahko veselimo skrbno izrisanih ozadij, lepih animacij ter atmosferične glasbe.

Razvijalci so za prenos ponudili šele prvi del avanture, medtem ko bo drugi izšel ob zaenkrat še nenapovedanemu datumu. Zainteresirani si lahko Return of the Tentacle prenesete na sledeči povezavi, spodaj pa si lahko ogledate tudi zanimiv napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime