Tip obrnil vseh 5 Fallout iger v 90 minutah

Fallout igre so ogromni postapokaliptični peskovniki, v katere lahko igralci vlijemo ogromno ur prostega časa. Gre za RPG-je, kjer je treba preudarno vlagati izkustvene točke, nabirati opremo ter opraviti številne različne naloge.

A vse to našteto ne velja za kasto “speedrunnerjev”, ki si za cilj zadajo samo eno nalogo, in ta je čim hitrejši ogled zaključne špice.

Eden od njih se imenuje Tomatoanus in pred kratkim mu je uspel prav poseben podvig. Namreč obrnil je vse do sedaj izdane Fallout igre (razen Fallout Tactics) in to eno za drugo, vse skupaj pa mu je vzelo samo 90 minut.

Nekateri med nami dve šolski uri zagonimo samo pri ustvarjanju karakterja, medtem ko je Tomatoanus v samo 33 minutah dokončal Fallout, Fallout 2 in Fallout 3. Pri zadnjem je zapravil 15 minut, Fallout: New Vegas mu je vzel podobno število minut, medtem ko mu je največ časa vzel zadnji del, Fallout 4.

Poln posnetek hitrostnega igranja si lahko ogledate spodaj, kjer se na koncu, ob proslavitvi, Tomatoanusu pridruži tudi njegov zvesti hišni ljubljenček. In kot vemo, imamo vsi pravi igralci ob sebi vsaj eno zvesto žival’co, ki nas ob napetem igranju vedno bodri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime