Shadow of the Tomb Raider z novim igralnim posnetkom

Square Enix in Crystal Dynamics sta prikazala popolnoma nov igralni posnetek za njihovo prihajajočo igro Shadow of the Tomb Raider. 

V videu lahko vidimo igrino največje območje, mesto Paititi, ki bo razdeljeno na več različnih ulic. Igralci bodo v njem lahko odkrili zanimive točke raziskovanja ter stranske naloge, medtem ko bo posebno območje namenjeno samo trgovanju različnih predmetov.

Poleg tega bo na voljo zanimiva opcija spremembe jezika okoliških NPC-jev, ki se bodo ob vklopu posebne opcije z našo Laro pogovarjali v svojem domorodnem jeziku. To naj bi izboljšalo našo potopitev v svet in naj bi pričaralo občutek, da smo resnični tujec v neznanem svetu. V posnetku razvijalci tudi razkrijejo možnost različnih težavnostnih stopenj, kjer ob težjih nastavitvah v svetu ne bo, denimo, mogoče opaziti jasno označenih točk za plezanje.

Nova Larina avantura bo izšla letos jeseni, in sicer 4. septembra za PC, Xbox One in PS4.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!