Riot nas draži z League of Legends MMO-jem

Zlati časi MMO iger tipa World of Warcraft so zagotovo za nami, saj dandanes v večigralskem žanru kraljujejo battle royale zadeve. A morda je čas, da se zopet vrnemo v ogromne svetove, kjer lahko raziskujemo magične svetove ter spletemo prava prijateljstva.

Morda zna v ta žanr enkrat pokukati tudi popularna igra League of Legends. Namig prihaja izpod rok so-ustanovitelja razvijalca Riot Games, možakarja po imenu Marca “Tryndamere” Merrill, ki je na Twitterju postavil povsem nedolžno vprašanje: “Ali naj zgradimo MMO? Da ali ne?”

Marc je sicer za podlogo vzel Tweet od uradnega League of Legends računa, ki je na Twitterju objavil povezavo do interaktivne mape dežele Runeterra. Ta je precej podrobna in razkriva ozadje vsake dežele iz katerih izvirajo naši heroji. Teh je že več kot 140, vsak od njih ima tudi neko ozadno zgodbo in med sprehajanjem po mapi si ni ravno težko predstavljati, kako z našim pogumnim karakterjem raziskujemo deželo ter opravljamo različne naloge.

Uradno potrjeno ni še nič, a morda nas zna Riot kmalu presenetiti tudi z uradno objavo projekta.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!