Tedenski nasvet: Anime

Nov konec tedna in serviram vam svež anime naslov. Ta je malce manj obsežen kot drugi naslovi (šteje zgolj 26 epizod) zato je idealen če se odločite za vikend poležavanje.

Valkyria Chronicles

Valkyria Chronicles se odvija v 30 letih prejšnjega stoletja na kontinentu imenovanem Evropa. Bitko se bije med dvema super-silama: na eni strani Imperij z monarhi v ozadju, na drugi pa Federacija, zavezniške sile večih demokratskih držav.

Glavna surovina, katera je pravzaprav gonilna sila vsega, je Ragnite. Uporablja se povsod, od orožarske industrije do medicine.
Skozi zgodbo spremljamo manjšo vojaško silo milico, katere poveljnik je poveljnik Edelweiss. Prevzel vas bo lep izris scen, zgodba pa nas tudi ne pusti ravnodušne. Komur pa je na kožo pisana vojaška tematika bodo še posebno všeč bitke, saj imajo v skupini med drugim tudi tank ter ostrostrelko.

Mimogrede, če bi si želeli serijo izkusiti tudi v igralni obliki, si lahko na Steamu privoščite istoimensko igro za dobrih 20€. Zadeva je zelo dobro ocenjena in vam bo še dodatno razkrila zgodbo tega popularnega animeja.

Pa naj vam tekne, svetujem pa da spremljate novičke, v naslednjih dnevih objavim še nekaj predlogov in novic glede Anime sveta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime