Attack on Titan

Ker sem bil prejšnji teden preokupiran z drugimi zadevami mi je tale zadevščina nekako ušla z misli. V ponedeljek se je predvajala prva epizoda nove sezone (to je že tretja) animeja z naslovom Attack on Titan oziroma japonsko

Shingeki no Kyojin

Anime sem enkrat že opisoval in sicer gre za zelo kruto in krvavo zadevo z zelo zanimivo zgodbo. Ta v glavnem sledi paglavcu Erenu, ki živi v mestu obdanim z obzidjem. Obzidji je pravzaprav več in obdajajo še zadnje znano človeško naselbino ter ga delijo na različna okrožja. Eren živi na območju, katerega zid z ene strani varuje pred zunanjim svetom. Na drugi strani zidu pa kraljujejo Titani, pošasti velike od 3 do 15 metrov, najbolj pa jim diši človeško meso. Obzidje s svojimi mogočnimi 50 metri višine (začuda se nihče ne spomni kdo ga je naredil, kdaj je bil narejen ali kako je bil narejen), brani še zadnje ostanke človeštva.

Nekega sončnega dne pa se pojavi abnormalni titan, visok nekaj čez 50 metrov in zgodba se prične zapletati.

Nažalost pa napreduje zelo počasi, manga je že dosti pred njim glede zgodbe in ker vem kaj prihaja v prihodnosti, komaj čakam, da se bo to tudi zgodilo v seriji.
Glede na tempo iz prvih dveh sezon pričakujem v tej sezoni kar nekaj epskih bitk ter nekaj preobratov zgodbe, proti koncu pa nas po vsej verjetnosti čaka “cliffhanger” ter nato čakanje na novo sezono, a na srečo to ne bo tako hudo kot pri Igri prestolov.

Definitivno se vam splača tedensko spremljanje animeja, vam bo vsaj ob ponedeljkih polepšalo večere.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime