Half-Life v pogonu Unreal Engine 4

Ste vedeli, da bomo novembra letos praznovali dvajseto obletnico, odkar je na računalniške zaslone prisopihala revolucionarna streljačina Half-Life?

Čeprav je igra še danes povsem igralna, dejstvo ostaja, da je zob časa že precej dobro zagrizel v njeno podobo. Razvijalec Valve vse svoje napore, namesto v igre, vlaga v svojo Steam trgovino zato je upanje na uradno predelavo jalovo.

K sreči je na temu mestu vskočila modderska skupnost, ki je že dolgo časa nazaj spočela imenitno predelavo imenovano Black Mesa. Projekt še ni končan saj čakamo na še zadnji del, Xen, a zna se zgoditi, da bo zadeva kaj kmalu popolnoma dokončana.

A obstaja še en projekt, ki nosi ime Project Lambda. Zanj skrbi modder Alex04se, ki želi celotno Half-Life igro prenesti v moderen pogon Unreal Engine 4. Njegovo delo lepo napreduje in kakor pravi, je prvo poglavje 95% dokončano in naj bi bilo kmalu na voljo za prenos.

Prvo poglavje igre je sestavljeno predvsem od prevažanja z vlakom in tako ne bo vsebovalo veliko interaktivnosti, modder pa pravi, da se bo lotil nadaljevanj, če bo odziv skupnosti pozitiven.

Spodaj lahko vidite prve slike iz projekta Project Lambda.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime