Popularnost Fortnite je tokrat izkoristil nogometni klub

Francoski nogometni klub Nantes je Fortnite izkoristil za predstavitev okrepitve, ki so jo v kljub pripeljali iz italijanskega Udineseja.

Vse skupaj se prične v zbirališču, kjer Coach Miguel (trener Nantesa se imenuje Miguel Cardoso), Deigo Carlos (ime brazilskega branilca v klubu) in Val Rongier (igralec sredine igrišča Valentin Rongier) pričnejo z igranjem.

Seveda morajo najprej zapustiti leteči avtobus in namenijo se kakopak proti stadionu vzhodno od Tilted Towers. Najprej iščejo primerno oborožitev, nakar se odpravijo na zelenico in odprejo “skrivnostna vrata”. Vse skupaj se konča s posnetkom novega člana in napisom pozdravljen.

Posnetek ni nič posebnega, saj prikazuje zgolj  običajno igranje Fortnite, ki se zaključi s poziranjem nogometnega igralca. Kljub temu ne morem oporekati efektivnosti vsega skupaj. Prispevek je prejel kar 5800 všečkov, bil deljen 2800 krat in ima nekaj nad 500 000 ogledov. Predstavniki stika z javnostjo si zagotovo manejo roke.

Vseeno ne gre za noviteto v svetu sodobnega športa. Že lani so pri angleškem klubu Waltord bili še bolj inovativni, ko so za promocijo uporabili kar Football Manager.

Kaj sledi? Morda Harry Kane in kompanija, ki skupaj igrajo Fortnite, s katerim so si krajšali urice med mondialom v Rusiji?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime