Resident Evil 2 Remake dobil nov igralni posnetek

Ne vemo za vas, a Resident Evil 2 Remake je pri nas zagotovo ena od najbolj pričakovanih iger. V poplavi vse sorte večigralskih iger, je dobra enoigralska grozljiva igra toliko bolj cenjena in čeprav se gre samo za predelavo, imamo glede projekta dober občutek.

Na dogodku Ani-Com & Games Hong Kong je Capcom na oder pripeljal producenta igre Tsuyoshi Kanda, ta pa je prikazal kar 16 minutni igralni posnetek iz igre Resident Evil 2 Remake. Original je izšel že kar 20 let nazaj in predelana verzija je preprosto osupljiva.

V posnetku si lahko ogledamo našega protagonista Leona v akciji, kjer ne manjka raziskovanja temačnega okoliša, strelskih segmentov ter vmesnih sekvenc. Zadeva izgleda preprosto slastno in je dober pokazatelj, kako daleč je v dveh desetletjih igričarska industrija napredovala.

Resident Evil 2 Remake je napovedan za PC, PlayStation 4 ter Xbox One, na žalost pa igra ne bo vsebovala VR podpore, ki je iz Resident Evila 7 naredila tako strašljivo izkušnjo na PS4. Potrpežljivo čakamo na 25. januar, ko bo igra dokončno izšla, do takrat pa uživajte v spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime