Call of Duty: Black Ops 4 dobil prvi napovednik, ki prikazuje način battle royale

Battle royale je trenutno najbolj popularen večigralski način in nič čudnega ni, da so svojo priložnost zavohali tudi večji založniki. Tako Battlefield V kot Call of Duty: Black Ops 4 bosta dobila svoji varianti, slednji pa je včeraj prikazal za zadevo tudi igralni napovednik.

V bistvu je celoten posnetek namenjen beti, ki bo za Black Ops 4 izšla 11. avgusta, zaključila pa se bo 13. avgusta. Battle royale način se imenuje Blackout, ta pa žal ne bo vključen v avgustovsko beto, ampak bo dobil prav svojo preizkusno različico septembra.

Napovednik je sicer povsem zrežiran in ne prikazuje ravno realistične podobe igranja a vseeno je to prvi vpogled v njihov battle royale sistem. Blackout bo vseboval mapo, ki naj bi bila 1500-krat večja od Nuketowna, na voljo pa bodo talna, zračna in vodna vozila.

Call of Duty: Black Ops 4 bo izšel 12. oktobra za vse večje platforme.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!