NVIDIA najavila GeForce Gaming Celebration dogodek, ki se bo odvil na Gamescomu 2018

NVIDIA je pravkar oznanila, da bo na največjem evropskem igričarskem sejmu Gamescom priredila prav poseben dogodek, imenovan Geforce Gaming Celebration, ta pa se bo odvili 20. avgusta.

Zeleni tabor pravi, da bo imel na voljo še ne videne demote najbolj pričakovanih iger, na odru bodo gostili tudi največje razvijalce, poleg tega pa imajo za nas pripravljena “spektakularna presenečenja”.

Ravno za slednjo zadevo gojimo igričarji največja pričakovanja. Že prej o se pojavile govorice, da naj bi NVIDIA 30. avgusta splovila novo serijo grafičnih kartic, ki naj bi se imenovale GeForce GTX1180 in morda bo zeleni tabor izkoristil prav Gamescom za objavo naslednje-generacijskih grafičnih monstrumov.

Vse to so seveda zaenkrat samo govorice a morda znamo glede nove serije dobiti vsaj namig, če ne prav uradne oznanitve.

Mimogrede, za nas so to dobre novice saj se bo ekipa Gamingsi letošnjega Gamescoma udeležila v živo! Če nam bo NVIDIA pokazala kaj novega, vas bomo takoj obvestili, poleg njihove prisotnosti, pa se veselimo prisotnosti vseh večjih igričarskih založnikov kot so Bethesda, CD Projekt RED ter Blizzard.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!