Predstavljamo prvega tekmovalca projekta Naslednji slovenski TOP streamer: Dino “Dinotti” Hajderović!

Dinotti

Dino Hajderović je bolje poznan pod nadimkom Dinotti in je na tem svetu že celih 38 let. Večkrat se pohvali, da je počel že marsikaj. Bil je vodja linije v tovarni, učitelj vožnje, voznik avtobusa, YouTuber z viralnimi posnetki, filmski igralec in sedaj Twitch streamer. Na portalu Twitch.tv streama že dobre štiri leta, trenutno ga največkrat zasledimo v igri Fortnite.

 

Svojo streaming kariero je pričel z igro GTA, nadaljeval s H1Z1, katerega je streamal okoli dve leti, ter nato preklopil na PUBG, dokler ni izšla igra Fortnite. Na vprašanje, kako bi opisal samega sebe, nam je Dinotti odgovoril: “Sem tip človeka, streamerja, ki zabava ljudi z svojimi forami in energijo. Sem glasen in skoraj da nimam dlake na jeziku. Poleg tega vsega včasih kako igro tudi zmagam.” 

Pravi tudi, da ima enega izmed najboljših introv na Twitch.tv-ju, ki je bil izpostavljen tudi v oddaji Twitch Weekly.

Leta 2016 je s pomočjo donacij svojih zvestih gledalcev obiskal TwitchCon v Kaliforniji, kjer je spoznal DRDisrespecta, Ninjo, TimTheTatman-a in ostale znane Twitch streamerje.

V pogovoru je še dejal: “Svoj stream sem pripeljal do profesionalne stopnje, saj sem vložil v streaming studio veliko financ in poskušam streamati vsaj petkrat na teden. Streamam seveda v angleščini, da sem lahko dostopen celemu svetu.”

Če si želite zabave in vam je dolgčas, potem je Dinottijev kanal kot nalašč za vas! HADUKEN!

Ne pozabite mu slediti na vseh socialnih omrežjih:
Twitch tv: http://www.twitch.tv/dinotti
Facebook: https://www.facebook.com/Dinotti-137912589691558/
Twitter: https://twitter.com/Dinotti
Instagram: https://www.instagram.com/dinotti/
Snapchat: Dinotti

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime