Predstavljamo drugega tekmovalca projekta Naslednji slovenski TOP streamer: Krištofa “UnK1T” Potočnika!

Danes vam prestavljamo drugega kandidata v natečaju Naslednji slovenski TOP streamer, Krištofa Potočnika! Star je 21 let ter študira ekonomijo v Ljubljani, prihaja pa iz Kranja. Že pri rosnih treh letih se je spoznal z računalnikom, ravno tako pa tudi z drsalkami, kjer je ljubezen do hokeja prevladala nad računalnikom. Kljub temu, da je v prostem času streamer, se še vedno ukvarja s hokejem –  sedaj to počne pri Triglavu iz Kranja, igral pa je tudi za mladinske reprezentance.

 

Na vprašanje kako to, da se je odločil za streamanje in ne za poklic hokejista je Krištof odgovoril: “Poizkusil sem tudi kako je biti hokejist po poklicu pri Olimpiji iz Ljubljane, ko pa sem končal hokej igrati resno, sem takoj prišel nazaj k računalniškim igricam. V streamanje sem se podal kakšne 4 mesece nazaj, ko sem bolj redno začel slediti drDisrespectu in sem si rekel: “Zakaj pa ne?” Od takrat pa moram reči da mi je streamanje veliko veselje!”

Večinoma boste na njegovem streamu zasledili FPS igre. Zadnje čase sta glavni igri Counter-Strike in pa PUBG. Občasno pa lahko Krištofa ujamemo pri igranju igre Rainbow Six Siege in pa zelo redko celo igro Fortnite. Na vprašanje kako bi sebe opisal je odgovoril: “Sebe bi predstavil kot zelo pozitivno osebo, tudi na streamu to želim prikazati in mislim, da mi za enkrat to kar uspeva. Streamam, ker mi je to v veselje, in se mi zdi, da ni nič narobe če poizkusim iz tega narediti poklic.”

Če ste navdušenci nad FPS igrami vam priporočamo, da se Krištofu pridružite na njegovem streamu!

Ne pozabite mu slediti na vseh socialnih omrežjih:
Twitch tv: https://www.twitch.tv/UnK1T/
Facebook: https://www.facebook.com/UnK1T/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdN0oIRXbnIvwD7uU7BhEXQ?v= 
Instagram: https://www.instagram.com/unk1t/

*Vse slike v članku so vzete z javnega Facebook profila https://www.facebook.com/UnK1T/ s privolitvijo lastnika profila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime