Predstavljamo tretjega tekmovalca projekta Naslednji slovenski TOP streamer: Davida “xDejvii” Nagliča!

Danes vam prestavljamo tretjega kandidata v natečaju Naslednji slovenski TOP streamer, Davida “xDejvii” Nagliča. David šteje rosnih 18 let, prihaja iz Kranja in v septembru bo pričel s 4. letnikom Srednje tehniške šole v Kranju. Najraje popoldneve preživi za računalnikom ali ob rekraciji z raznoraznimi športi.

 

Na vprašanje, kako je pričel s streamanjem, je odgovoril: “Že od začetka osnovne šole sem bil navdušen nad nogometom, ki sem ga redno treniral približno 10 let, večino let pri Triglavu. Vzporedno z nogometom je bilo vedno prisotno veselje do igranja iger. Sedaj ko sem zaključil z rednim treniranjem nogometa sem več časa posvetil v igranje iger in s tem tudi streamanju. Še vedno se veliko ukvarjam s športom in tako bom tudi nadaljeval.”

Za zanimiv stream David poskrbi z igranjem različnih popularnih iger. Najbolj pogosto ga trenutno lahko ujamemo pri igranju battle royale iger, občasno pa ga zasledimo v igrah League of Legends, Counter-Strike, Rainbow-Six Siege in Overwatch.

Kljub temu, da se s streamanjem ne ukvarja tako dolgo pravi, da je našel svoj želen poklic: “Streamanje in igre mi pomenijo zelo veliko in bi se s tem ukvarjal celo življenje. Vedno se trudim izboljšati kvaliteto streama, da bi gledalci nestrpno čakali na moj naslednji stream.”

Če bi si radi ponedeljkovo popoldne naredili bolj zanimivo se pridružite Davidu na njegovem streamu!

Ne pozabite mu slediti na vseh socialnih omrežjih:
Twitch tv: www.twitch.tv/xdejvii
Facebook: www.facebook.com/xdejvii
YouTube: www.youtube.com/channel/UCjGOj-kUaVoZXEQkT_v8Mtw
Instagram: www.instagram.com/xdejvii

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime