Age of Empires II HD z Lord of the Rings modom

Lord of the Rings je bil ponovno oživljen v klasični strategiji Age of Empires II HD z novim modom. Novi mod prihaja s strani ToME-Team, ki bo omogočal igralcem polno izkušnjo, kar pomeni kar 18 kraljestev srednjega veka, vključno s Rohirrim, Southrons, Easterlings, Elves in seveda tudi zlobne sile iz Mordorja in Angmarja. Poleg naštetega je mod prinesel izboljšano grafično podobo ter ogromno število novih enot in stavb.

Celoten mod si lahko prenesete brezplačno tukaj, kjer dobite tudi navodila za namestitev in pričetek z igranjem. Seveda pa za to potrebujete original igro Age of Empires II HD ki trenutno na platformi Steam stane 19,99€ ter dodatke.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!