Predstavljamo četrtega tekmovalca projekta Naslednji slovenski TOP streamer: Andreja “Appleyard” Rožmariča!

Danes vam prestavljamo četrtega kandidata v natečaju Naslednji slovenski TOP streamer, Andreja “Appleyard” Rožmariča. Za razliko od prejšnih dveh tekmovalcev je Andrej malo starejši, saj šteje 31 let. Andrej prihaja iz Celja in poleg gaminga je njegova največja strast sakteboarding, s katerim se ukvarja že skoraj 17 let.

 

Na vprašanje, kje se je prvič srečal s streamanjem in kako da je to postal del njegovega vsakdana je odgovoril: “Za streamanje sem prvič slišal šele pred nekaj meseci od sodelavca. Rekel mi je, da je na Twitchu kar nekaj ljudi, ki živi od igranjam igric, Tako sem zadevo pogledal in se odločil, da sedaj, ko nimam več toliko energije za ostale hobije lahko več časa posvetim gamingu in posledično pričnem s streamanjem. V streamanju sem še začetnik, vendar si želim v tem uspeti, saj je moje veselje do gikanja neizmerno!”

Andrej je že mladih let vedno rad preigraval FPS igre in tako ni kaj preveč presenetljivo, da je CoD 2 ena izmed njegovih iger. Trenutno Andreja lahko največkrat na streamu opazujemo ob igranju PUBG, Overwatch in večine novih tripple A iger. Na njegovem streamu se mu velikokrat pridruži tudi njegovo dekle Špela, s katero skupaj poskušata priti do zmage!

Andrej poleg svojih hobijev in punce goji ljubezen do kultur vzhajajočega sonca. Tako se že nekaj let samostojno uči Korejščino in upa, da bo lahko kmalu svoje znanje preizkusil tudi v Seoulu, kasneje pa obiskal še Tokyo.

Na vprašanje, kdo je njegov najljubši streamer, je Andrej odgovoril: “Top streamerja sta mi DrDisrespect in Shroud. Upam, da tudi meni uspe kot je njima!”

Naredite si svojo sredo bolj zabavno in se Andreju pridružite na streamu!

Ne pozabite mu slediti na vseh socialnih omrežjih:
Twitch tv: https://www.twitch.tv/appleyard
Facebook: https://www.facebook.com/appleyardTV/
Instagram: instagram.com/appleyard0r

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Videti je, da bomo za igre na PlayStation 5 in Xbox Series X odšteli po 70 €

V industriji iger že dolgo velja zlato pravilo, da igre večjih založnikov stanejo 60 €. To pravilo se je uvedlo leta 2005...

Amazon dela Fallout TV serijo

Nove Fallout igre resda ne bo še kar nekaj dolgih let, a oboževalcem te franšize se ne bo treba več zanašati na...

Popularni World of Warcraft streamer Reckful si je pri rosnih 31. letih vzel svoje življenje

Depresija je vzela še eno žrtev in tokrat ta prihaja iz streamerske Twitch scene. Včeraj je namreč umrl popularni World of Warcraft...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!