Echtra Games je naznanil Torchlight Frontiers

Včeraj so pri Perfect World Entertainment naznanili nov Studio z imenom Echtra Games. Naložena jim je naloga izdelati povsem novo igro, ki bo temeljila na eni najboljših ARPG iger vseh časov, Torchlight in nadaljevanju Torchlight II. Nova igra Torchlight Frontiers, bo prinesla t.i. “Shared World” akcijski RPG. Za projektom stoji kar nekaj veteranov v igričarsko-razvojni industriji, na primer Max Schaefer. 

Čeprav poslastico za vsakega ARPG privrženca še ni mogoče igrati, jo bo možno preizkusiti na letošnjem Gamescom dogodku, ki se bo dogajal ta mesec, bolj natančno od 21. do 25. avgusta.

Torchlight Frontiers bo izšel po vsej verjetnosti šele leta 2019, igrali pa ga bomo lahko na PC, Xbox One in PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!