Predstavljamo zadnjega tekmovalca projekta Naslednji slovenski TOP streamer: Nino “Illusion” Anderluh!

Danes vam prestavljamo še zadnjega kandidata v natečaju Naslednji slovenski TOP streamer: Nina Anderluha. Nino prihaja iz Celje, šteje 20 let in je v svetu videoiger bolje poznan pod imenom Illusion.

Na vprašanje, kdaj je prvič začutil ljubezen do iger je odgovoril: “Videoigre so me privlačile že od nekdaj. Spomnim se, da sem, ko sem bil še zelo majhen igral Theme Hospital, Hugo in Simse na družinskem računalniku. Malo kasneje sem ogromno presedel zraven strica in gledal, kako je on na svojem, malo bolj sposobnem računalniku, igral razne igre, ki jih takrat še nisem dobro razumel, pa sem se vseeno že samo ob gledanju zelo zabaval. Največji vtis pa so name naredile strateške igre, kot so Rome: Total War in Age of Empires. Od tu verjetno tudi izvira moja ljubezen do strategij.”

Nino je v slovenski gamig sceni znan tudi po dosegaju visokih rezultatov na E-športnih tekmovanjih. Zadnje 2 leti se pridno udeležuje večine LAN dogodkov v igrah League of Legends & Heartstone, kjer redno dosega prva 3 mesta.

S streamanjem se je pričel ukvarjati v juniju in na vprašanje, kaj lahko pričakujemo, je odgovoril: “Stremam večinoma v angleščini, zato da je moj stream dostopen tudi tujemu občinstvu. Do zdaj sem streamal večinoma samo League of Legends, ki bo verjetno ostala moja glavna igra, ampak bom v prihodnosti igral tudi druge strateške igre in igre s kartami, preizkusil pa se bom tudi v VR igrah in popularnih igrah, kot je Fortnite.”

Ninotova posebnost je ta, da ni sramežljiv, ko pride do petja in to smo lahko videli tudi pri njegovi prijavi na natečaj. Na vprašanje kako, da se odločil za takšen pristop je dejal: “Že od nekdaj zelo rad poslušam pop in rock glasbo ter ob poslušanju pojem. Nekaj let nazaj je sicer moje petje zadrževala moja sramežljivost in strah pred tem, kaj si bojo drugi mislili. Vendar vedno bolj ugotovljam, da se je nesmiselno tako sekirati. Če vam je torej všeč glasba in petje, tega na mojem streamu ne bo manjkalo!”

Poleg igranja iger in petja pa Nino v prostem času išče sprostitev ob gledanju Animejev: “Sem tudi precej strasten oboževalec animejev, tako da ste na mojem streamu več kot dobrodošli tudi vsi ljubitelji animejev! Moj stream bo vedno Weeb friendly!” 

Na vprašanje, zakaj se je prijavil v projekt Naslednji slovenski Top streamer, je Nino odgovoril: “Na projekt Top Streamer Slovenija sem se prijavil, da izboljšam svoj stream in se naučim stvari, kot so video editing; predvsem pa za priložnost, da mene in moj stream spozna več ljudi in da se premaknem bližje sanjam, ki se trenutno zdijo nemogoče, da streaming postane moj full time job.”

Za konec pa je še dodal: “Izjemno hvaležen bom vsakemu, ki bo prišel pogledat moj stream in me podprl z kakšnim followom na twitchu ter na mojih socialnih omrežjih. Se vidimo na streamu!”

Ne pozabite mu slediti na vseh socialnih omrežjih:
Twitch tv: https://www.twitch.tv/illusionop
Facebook: https://www.facebook.com/illusionop
YouTube: https://www.youtube.com/user/MrNinoLegend
Instagram: https://www.instagram.com/illusionop7
Twitter: https://twitter.com/IllusionSLO

Foto: Siniša Kanižaj

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime