World of Warcraft: Battle for Azeroth – Naj se bitka prične!

Še nekaj ur nas loči do prihoda nove razširitve za najbolj popularen MMORPG vseh časov – World of Warcraft. Kot že večina od vas ve, se bosta tokrat po zelo dolgem premoru ponovno spopadli obe frakciji. Igralci se bomo borili za prevlado nad svetom, ki mu pravimo Azeroth in bojevniki horde in alianse bodo znova odpihnili prah z vojnih trobent in nadaljevali večni konflikt. Battle for Azeroth bo prinesel tudi kar nekaj novosti, kot so Allied Races, dva nova kontinenta Kul Tiras in Zandalar, nove temnice in raide, novo stopnjo in še mnogo zanimivosti, ki nas bodo zaposlile v naslednjih *upajmo* bolj mrzlih mesecih.

FOR THE ALLIANCE

Kot predstavnik ponosne Alianse bomo svojo pot začeli v kraljestvu Kul Tiras, domovanjem ene najbolj znanih osebkov Warcraft sveta – Jaine Proudmoore. Raziskovali bomo skrivnostno temno magijo, se borili s pirati in uživali v odlični zgodbi.

“The longer you insist upon confronting me, the more agonizing you will find defeat”

– Jaina Proudmoore

FOR THE HORDE

Kot predstavnik divje Horde bomo našega karakterja pripeljali v starodavni imperij Zandalar, kjer prevladuje rasa trolov. Tudi na strani Horde bomo raziskovali lepo narejen svet in se borili proti zlobnežem, katerim življenjsko poslanstvo je križanje naših načrtov.

“We are the Forsaken. We will slaughter anyone who stands in our way”

– Sylvanas Windrunner

V naši spletni trgovini lahko še vedno kupite fizično izdajo igre po znižani ceni za samo 36,60€

Naj se bitka za Azeroth prične!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime